Афилейт програма от Emailinvest

Афилейт програма на EmailInvest - Софтуер за имейл маркетинг

Вие печелите докато ние работим ! Да, освен това печелите постоянно, а не еднократно ! Ето как става :

1

Регистрирайте се в Emailinvest и отивате на меню Партньори - > Афилейт.

2

Там виждате вашият уникален URL код.

3

Разпространявате този URL на колкото места и чрез каквито канали сметнете за добреТова е всичко което трябва да направите . Сега ето информация как печелите и получавате вашите пари.

1.За всеки клиент регистрирал се от вашия URL вие получавате 15 % от сумата без ДДС, която той зарежда за своя абонаментен план за имейл маркетинг. Получавате ги при всяко негово зареждане - без ограничение.

Пример: Да наречем клиента, който се регистрира през вашия URL Иван. Иван се регистрира и зарежда 100 лева без ДДС. Вие автоматично печелите 15 лв. Вие печелите своите 15 % всеки път, когато Иван зарежда.

2. Така Иван става наш клиент. Но Иван иска да печели, точно както и вие. Затова той взима свой URL и го поставя в мрежата, където сметне за добре. В момента, в който някой се регистрира през URL-a на Иван и избере абонаментен план, Иван получава своите 15%, но Вие също печелите. Вие печелите своето второ ниво печалба, която е 7%.

Пример: Иван регистрира Петър. Петър зарежда акаунта си със 100 лева без ДДС. Вие печелите 7 лв. от тях.

3. И това не е всичко! Вие вече сте получили 15 % от това, че Иван ползва EmailInvest , получили сте и 7 % от това, че и Петър го ползва. Сега и Петър е наш партньор и чрез неговя линк се регистрира Алекс. Вие продължавате да печелите, защото получавате и 3% от сумите, които зарежда Алекс.

Пример:От Иван печелите 15%. От Петър 7% и от Алекс 3%. При 100 лева без ДДС От Иван, печелите 15 лв. При 100 лева без ДДС от Петър печелите 7 лв. При 100 лева без ДДС от Алекс печелите 3 лв. В крайна сметка това прави 25 лв. във вашия джоб .

Така вие непрекъснато ще получавате пари за това че ние работим

И най-важното - Вие няма нужда постоянно да следите какво и от кой имате да получавате, защото системата го прави, вместо Вас.

Всеки месец Ви изпращаме информация за печалбите, които Вашият линк е реализирал за Вас.

Важно! Не е необходимо да сте фирма, за да получавате своите печалби. Всеки може да се регистрира и да печели независимо дали е фирма или физическо лице.