69 идеи за изграждане на имейл списък

69 идеи за изграждане на вашият имейл списък
 
Ако в момента не изграждате имейл списък, значи правите ГОЛЯМА грешка.
 
Много бизнеси допускат една и съща грешка. Вместо да се фокусират върху изграждането на имейл списък, те измерват безмислени числа като колко фенове имат във Фейсбук, колко човека са прочели последната им статия или пък са посетили уебсайта им.Защо имейлът е кралят на маркетинга?

1. Всеки има имейл.
Дори за да си направиш профил в някоя социална платформа, първо трябва да имаш имейл. Не е сигурно, че ще достигнешдо своите целеви клиенти чрез социалните медии, но със сигурност ще успееш да влезеш в тяхната входяща поща.


2. Имейл маркетинг или Фейсбук?
Защо имейл маркетинга дава в пъти по-добри резултати от Фейсбук? Помисли за момент. Колко имейла получаваш на ден? 50? 100? А колко статуса, видеа, снимки и реклами получаваш във Фейсбук за един ден? Няколко стотин? 1000? Кое е по-вероятно да бъде видяно и забелязано – 1 от 100? Или 1 от 1000?


3. Имейлът увеличава продажбите
Обикновенно хората имат нужда да видят един бизнес и продукт многократно преди да направят покупка. Така те имат време да разберат в дълбочина това, което им се предлага, ползите за самите тях и съответние цени. С течение на времето и правилното използване на имейл комуникация, бизнеса спечелва тяхното доверие и потенциалните клиенти стигат до решението за покупка и избират компанията, на която имат доверие.


4. Винаги ще знаете размера на своята аудитория.
Ако утре профилът ви във  Facebook, Twitter, Instagram и т.н. бъде хакнат, вие ще загубите вашите последователи. Трафика към уебсайта ви може да се променя постоянно. Никога не знаете колко хора ще видят новото съдържание в блога или уебсайта ви. Но използвайки имейл маркетинг, вие знаете точно колко хора са получили вашите имейли, колко са ги отворили и колко са кликнали.
 
Има и много други причини да изградите имейл списъка си:
  • за да превърнете посетителите в клиенти
  • да привлечете повече потенциални клиенти
  • да увеличите продажбите си
  • да задържите текущите си клиенти и много други.
 
 
Emailinvest създаде поредица от 6 видеа “69 идеи за изграждане на имейл списък”, с цел да ви даде свежи идеи, за това как да изградите или увеличите имейл списъка си. За да ги изтеглите трябва да сте регистрирани в Emailinvest (можете да се регистрирате тук). Регистрацията е напълно безплатна. Можете да получите достъп като натиснете линка видеото, което искате да видите.
 
69 идеи за изграждане на имейл списък


Видео 1: В лична среща

Видео 2: Чрез печатни материали        
                    
Видео 3: Чрез социални мрежи         

Видео 4: Чрез вашият уебсайт                                      
      
Видео 5: Чрез мобилни устройства            
       
Видео 6: Чрез събития и други